Textillita er et fælles projekt mellem to dygtige og i tekstilbranchen erfarne litauiske kvinder, hvis livsstil altid har været baseret på kreativitet, selvstændighed og individualitet. Deres fælles ideer om miljø, livskvalitet og arbejdsmetoder samt deres fagkundskab har ført disse aktive kvinder sammen, og ”Textillita” er siden da blevet en stor succes. naturligt tøj kun fra TEXTILLITA ”Textillita” fremstiller og sælger klassisk og nutidigt tøj til kvinder, mænd og børn. Alt tøjet laves i kvalitets- og naturmaterialer som 100% hør, uld og blandinger af hør og uld.Lad din krop ånde i naturligt tøj ! Kontakt | Pleje | Økologi | Salgsvilkår | Venner

WEBSHOP *** WEBSHOP *** WEBSHOP *** WEBSHOP 

ER KLAR

Overdele Overtøj Hørskjorter Uld tilbehør
... DAME TØJ ONLINE .... ... DAME OVERTØJ ONLINE .... ... HERRETØJ ONLINE ..... ... ULDTØJ ONLINE ...

Tøj i hør og uld Ι hør tunika Ι hør skjorter Ι spa artikler i hør og bomuld

Køb krops- og naturvenlige tøj i hør, så som hørtunika og hørskjørter og meget mere.   

 B e s ø g   v o r e s    w e b s h o p

 
Vi tilbyder også silke, hamp, uldtøj til dig, som er anderledes og, som kan godt lide unikt tøj. På vores webshop kan du også købe SPA artikler, det vil sige hørhåndklæder, vaskehandsker og andrer hus & hygge artikler.  

 

 

Ale vores produkter er lavet i kvalitets- og naturmaterialer så som hør, uld, silke, hamp, bomuld og disse blandinger.   Tøj fremstilles i Litauen og Danmark og sko Trippen fremstilles i Tyskland af dygtige og udvalgte familie virksomheder. 
 Butik Textillita har grønbutik certifikat.

 

 

Trippen sko Taurus Hør håndklæder
... SKO ONLINE... ... HUS OG HJEM ONLINE ....